Skip to main content

N? fund t? muajit t? kaluar, Projekti i Drejt?sis? Bot?rore (WJP) nxorri...

This month’s edition of Ipsos Update features the latest research and thinking from...

Prezenc? globale n? 90 tregje

T? gjitha tregjet

N? Ipsos, ne jemi pasionant?, kurioz? rreth njer?zve, tregjeve, markave dhe shoq?ris?.
Ne e b?jm? bot?n ton? n? ndryshim, m? t? leht? dhe m? t? shpejt? p?r t? lundruar dhe inspiruar klient?t q? t? marrin vendime t? zgjuara.

国产三级片-三级片电影-经典三级